icon

اطلاعات و صورت‌های مالی

EN
شرکت:
بيمه دانا  
سرمایه ثبت شده:
1,020,373
نماد:
دانا
سرمایه ثبت نشده:
479,627
کد صنعت (ISIC):
660313
اطلاعات و صورت‌های مالی  12 ماهه منتهی به 1396/12/29 (حسابرسی شده)
سال مالی منتهی به:
1396/12/29
وضعیت ناشر:
پذيرفته شده در بورس تهران
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد


گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی
به مجمع عمومی صاحبان سهام بيمه دانا

1. صورت‏هاي مالي تلفيقي گروه و شرکت بيمه دانا (سهامي عام) شامل ترازنامه‎ها به تاريخ 29 اسفند‌ 1396 و صورت‎هاي سود و زيان و جريان وجوه نقد براي سال مالي منتهي به تاريخ مزبور و يادداشت‎هاي توضيحي 1 تا 45 توسط اين سازمان، حسابرسي شده است.

2. مسئوليت تهيه صورت‎هاي مالي ياد شده طبق استانداردهاي حسابداري، با هيئت‌مديره شرکت است. اين مسئوليت شامل طراحي، اعمال و حفظ کنترل‎هاي داخلي مربوط به تهيه صورت‎هاي مالي است به گونه‌اي که اين صورت‎ها، عاري از تحريف بااهميت ناشي از تقلب يا اشتباه باشد.

3. مسئوليت اين سازمان، اظهارنظر نسبت به صورت‎هاي مالي ياد شده براساس حسابرسي انجام شده طبق استانداردهاي حسابرسي است. استانداردهاي مزبور ايجاب مي‌کند اين سازمان الزامات آئين رفتار حرفه‌اي را رعايت و حسابرسي را به گونه‌اي برنامه‌ريزي و اجرا کند که از نبود تحريف بااهميت در صورت‎هاي مالي، اطمينان معقول کسب شود. حسابرسي شامل اجراي روش‎هايي براي کسب شواهد حسابرسي درباره مبالغ و ديگر اطلاعات افشا شده در صورت‎هاي مالي است. انتخاب روشهاي حسابرسي، به قضاوت حسابرس، از جمله ارزيابي خطرهاي تحريف با اهميت ناشي از تقلب يا اشتباه در صورت‏هاي مالي، بستگي دارد. براي ارزيابي اين خطرها، کنترل‎هاي داخلي مربوط به تهيه و ارائه صورت‎هاي مالي به منظور طراحي روش‎هاي حسابرسي مناسب شرايط موجود، و نه به قصد اظهارنظر نسبت به اثربخشي کنترل‎هاي داخلي واحد تجاري، بررسي مي‌شود. حسابرسي همچنين شامل ارزيابي مناسب بودن رويه‌هاي حسابداري استفاده شده و معقول بودن برآوردهاي حسابداري انجام شده توسط هيئت‌مديره و نيز ارزيابي کليت ارائه صورت‏هاي مالي است. اين سازمان اعتقاد دارد که شواهد حسابرسي کسب شده، براي اظهارنظر مشروط نسبت به صورت‎هاي مالي، کافي و مناسب است. همچنين اين سازمان مسئوليت دارد ضمن ايفاي وظايف بازرس قانوني، موارد لازم و نيز موارد عدم رعايت الزامات قانوني مقرر در اصلاحيه قانون تجارت و مفاد اساسنامه شرکت را به مجمع عمومي عادي صاحبان سهام گزارش کند.

4. سرفصل‏هاي مطالبات از بيمه‌گذاران و نمايندگان، بيمه گران و بيمه گران اتکايي و ساير حسابها و اسناد دريافتني به شرح يادداشت‌هاي توضيحي 5 الي7 شرکت اصلي جمعا شامل مبلغ 077ر2 ميليارد ريال اقلام راکد و سنواتي مي‌باشد که در اين خصوص صرفا مبلغ 283 ميليارد ريال ذخيره مطالبات مشکوک‎الوصول در حسابها منظور شده است. همچنين مبلغ 240ر1 ميليارد ريال از مانده سرفصل‎هاي بدهي به بيمه‌گذاران و نمايندگان و ساير حسابها و اسناد پرداختني (که عمدتا مانده‏هاي راکد و سنواتي و نياز به اصلاح حساب و تهاتر با سرفصل مطالبات از بيمه‏گذاران دارد) تعيين تکليف نشده است. انجام تعديلاتي از بابت موارد فوق الذکر در حسابها ضروريست، ليکن تعيين مبلغ دقيق آن براي اين سازمان ميسر نمي‎باشد.
5. اهم موارد قابل ذکر در خصوص سرفصل ذخاير فني به شرح زير مي‏باشد: 1-5 -ذخيره برگشت حق بيمه و ذخيره فني تکميلي و خطرات طبيعي موضوع يادداشت‌هاي توضيحي 3-1-19 و 3-19 شرکت اصلي به ترتيب به مبالغ 662 ميليارد ريال و 134ر2 ميليارد ريال(سال مالي قبل به ترتيب به مبالغ 630 ميليارد ريال و 526ر1 ميليارد‌ ريال) مطابق مصوبات شوراي عالي بيمه در حسابها منظور شده است. ليکن به دليل فقدان تعهدات فعلي بابت ذخائر مذکور، ايجاد آن مطابق با استاندارد حسابداري شماره 28 (فعاليتهاي بيمه عمومي) نمي‌باشد. 2-5-ذخيره خسارت معوق شرکت اصلي عمدتا درخصوص رشته‎هاي شخص ثالث، مسئوليت، درمان و مهندسي، بر اساس برآورد معقولي از مخارج براي تسويه تعهدات فعلي (خسارتهاي واقع شده) صورت نپذيرفته است. در حاليکه براساس گزارش‎هاي اخذ شده از نرم افزارهاي فني شرکت از ابتداي سال 1396 تا تاريخ اين گزارش مبلغ 191ر7 ميليارد ريال از خسارت پرداختي مربوط به حوادثي بوده که در سال 1395 و ماقبل آن رخ داده ليکن براساس يادداشت 2-19 ذخيره خسارت معوق در ابتداي سال مورد گزارش مبلغ 376ر2 ميليارد ريال برآورد شده است. با توجه به مراتب ذکر شده و به دليل يکسان بودن مباني برآورد ذخاير مذکور در سال جاري نسبت به سنوات قبل، ذخيره خسارت معوق در رشته‎هاي فوق و به تبع آن ذخيره ريسک‎هاي منقضي نشده در پايان سال مالي مورد گزارش با کسري مواجه مي‎باشد، ليکن به دليل فقدان اطلاعات کافي تعيين مبلغ دقيق آن براي اين سازمان امکان پذير نمي‎باشد.
6. با توجه به يادداشت‌هاي‌ توضيحي 17 و 3-16، شرکت اصلي بابت ماليات عملکرد سال‌هاي 1391 و 1393 و ماليات تکليفي سال 1389 با توجه به برگ‌هاي تشخيص صادره و آراء هيئت حل اختلاف مالياتي، جمعا مبلغ 368 ميليارد ريال مطالبه گرديده که به دليل اعتراض شرکت به برگ‌هاي تشخيص صادره، ذخيره‌اي از اين بابت در حسابها منظور نشده است. همچنين ماليات عملکرد سال 1395 و سال مالي مورد گزارش و نيز ماليات و عوارض بر ارزش افزوده سالهاي 1394 لغايت سال مالي مورد گزارش با توجه به روند تشخيص ماليات در سنوات اخير، قطعي نگرديده است. با عنايت به موارد فوق احتساب ذخيره کافي در خصوص ماليات و عوارض مزبور ضروريست، ليکن تعيين ميزان دقيق آن، منوط به رسيدگي و اعلام نظر مسئولين مالياتي است.
7. پاسخ تأييديه‏هاي درخواستي شرکت اصلي در ارتباط با مطالبات از بيمه گذاران، نمايندگان و بيمه‎گران و ساير حسابهاي دريافتني جمعا به مبلغ 728ر3 ميليارد ريال و بدهي به بيمه‏گذاران، نمايندگان و بيمه‏گران و ساير حسابهاي پرداختني جمعا به مبلغ 819 ميليارد ريال دريافت نشده است. همچنين پاسخ تاييديه‎هاي دريافتي در ارتباط با بخشي از مانده حسابهاي فوق بيانگر مبلغ 406ر1 ميليارد ريال مغايرت نامساعد (از جمله تأييديه بيمه مرکزي با مبلغ 343 ميليارد ريال مغايرت نامساعد) با مانده طبق دفاتر مي‌باشد که در اين خصوص صورت تطبيق تهيه نشده و علت مغايرت نيز توجيه نگرديده است. مضافا مستندات محاسبه ذخيره رياضي بيمه‏هاي زندگي شرکت اصلي به شرح يادداشت توضيحي 2-1-19 به طور کامل در اختيار اين سازمان قرار نگرفته است. با توجه به مراتب فوق تعيين تعديلات احتمالي که در صورت دريافت پاسخ تاييديه هاي واصل نشده و رفع مغايرت و نيز دسترسي به مستندات فوق‏الذکر بر صورت هاي مالي ضرورت مي‎يافت، در حال حاضر براي اين سازمان امکانپذير نشده است.

8. به نظر اين سازمان، به استثناي آثار موارد مندرج در بندهاي 4 الي 6 و همچنين به استثناي آثار احتمالي موارد مندرج‌ در بند 7، صورت‏هاي مالي ياد شده در بالا، وضعيت مالي گروه و شرکت بيمه‎ دانا (سهامي عام) درتاريخ 29 اسفند 1396 و عملکرد مالي و جريان‎هاي نقدي گروه و شرکت را براي سال مالي منتهي به تاريخ مزبور، از تمام جنبه‎هاي با اهميت، طبق استانداردهاي حسابداري بنحو مطلوب نشان مي‎دهد.

9. همانگونه که در يادداشت توضيحي 3-16 منعکس مي‏باشد بر اساس رأي دادنامه شماره 432 مورخ 10/5/1396 هيئت عمومي ديوان عدالت اداري، قسمتي از بخشنامه شماره 9253 مورخ 9/7/1390 سازمان امور مالياتي کشور در خصوص اخذ ماليات و عوارض بر ارزش افزوده از خدمات بيمه درمان و تکميلي آن ابطال گرديده، همچنين بر اساس مفاد رأي مذکور تسري ابطال بخشنامه فوق‏الذکر از زمان تصويب آن صرفا نسبت به پرداخت کنندگان مستقيم ماليات و عوارض بر ارزش افزوده مي‏باشد. با توجه به ابهام موجود در مصداق پرداخت کنندگان مستقيم و نحوه برگشت وجوه به بيمه ‏گذاران، شرکت پيگير رفع ابهامات مذکور بوده که تاکنون به نتيجه نرسيده است. اظهارنظر اين سازمان در اثر مفاد اين بند مشروط نشده است.

10. مسئوليت "ساير اطلاعات" با هيئت‌مديره شرکت است. "ساير اطلاعات"شامل اطلاعات موجود در گزارش تفسيري مديريت است. اظهارنظر اين سازمان نسبت به صورتهاي مالي، در برگيرنده اظهارنظر نسبت به "ساير اطلاعات"نيست و نسبت به آن هيچ نوع اطميناني اظهار نمي‌شود. درارتباط با حسابرسي صورتهاي مالي، مسئوليت اين سازمان مطالعه "ساير اطلاعات"به منظور شناسايي مغايرت‌هاي با اهميت آن با صورتهاي مالي يا با اطلاعات کسب شده در فرآيند حسابرسي و يا تحريف‌هاي بااهميت است. در صورتي که اين سازمان به اين نتيجه برسد که تحريف بااهميتي در "ساير اطلاعات"وجود دارد، بايد اين موضوع را گزارش کند. همانطور که در بندهاي 4 الي 6 بخش" مباني اظهارنظر مشروط"، در بالا درج شده، برخي حسابهاي دريافتني و پرداختني، برخي ذخائر و بدهي مالياتي شرکت اصلي داراي تحريف بااهميت است. به همين دليل اين سازمان به نتيجه رسيده که مبالغ يا ساير اقلام مندرج در گزارش تفسيري مديريت در اين‎خصوص نيز به طور بااهميتي تحريف شده است. همچنين همانطور که در بند 7 بخش"مباني اظهارنظر مشروط"، شرح داده شده، در تاريخ ترازنامه، به دليل عدم دسترسي به اطلاعات لازم، شواهد حسابرسي کافي و مناسب درخصوص موارد مندرج در بند مذکور به دست نيامده است، از اين رو اين سازمان نمي‎تواند نتيجه‏گيري کند که "ساير اطلاعات" در ارتباط با موارد مذکور حاوي تحريف بااهميت است يا خير. توضيح اينکه"ساير اطلاعات" ارائه شده مربوط به شرکت اصلي است. لذا نتيجه‏گيري اين سازمان صرفا نسبت به گزارش تفسيري شرکت اصلي مي‎باشد.

11. نظر مجمع عمومي صاحبان سهام را هنگام تصميم‏گيري نسبت به تقسيم سود سهام، به آثار مالي مطالب مندرج در بندهاي 4 الي 6 اين گزارش، جلب مي‏نمايد.
12. با توجه به يادداشت توضيحي 2-12، بخشي از دارايي‌هاي ثابت مشهود شرکت اصلي از جمله زمين‏هاي علي‌آباد، آپارتمان خيابان ونک، ساختمان مطهري، ساختمان سميه، زمين تهران پارس و پاساژ مصطفي زاده شيراز جمعا به بهاي تمام شده 40 ميليارد ريال در تصرف غير مي‌باشد که تا تاريخ اين گزارش اقدامات حقوقي به عمل آمده به منظور تعيين تکليف موارد فوق، منجر به نتيجه قطعي نشده است.
13. نسبت سرمايه‌گذاري‎ها و مطالبات به مجموع دارايي‌هاي شرکت اصلي به ترتيب 12 و 61 درصد (سال قبل 8 و 62 درصد) مي‌باشد، لذا به منظور استفاده بهينه از منابع شرکت و کاهش ريسک‏هاي تجاري، اصلاح ساختار مالي شرکت متناسب با آيين نامه مربوط ضروري مي‌باشد.
14. موارد عدم رعايت الزامات قانوني مقرر در اصلاحيه قانون تجارت و مفاد اساسنامه شرکت به شرح زير است: 1-14-مفاد ماده 52 اساسنامه در خصوص ارائه گزارش فعاليت ظرف سه ماه پس از انقضاي سال مالي. 2-14-پيگيري‏هاي شرکت جهت انجام تکاليف مقرر در مجمع عمومي عادي مورخ 27 تير 1396 صاحبان سهام، در خصوص موارد مندرج در بندهاي 4، 6، 12، 13، 1-14 و 17 الي 20 اين گزارش و همچنين در خصوص تطبيق حسابهاي في‌مابين با طرف‏هاي اصلي حسابها، ثبت و آگهي صورتجلسات مجامع عمومي شرکت در سالهاي 1388 و 1390 در مرجع ثبت شرکت‌ها و نيز تعيين تکليف پيش‌پرداخت به شرکت فناوري اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آريان( فناپ) به مبلغ 24 ميليارد ريال به نتيجه نهايي نرسيده است.
15. طبق يادداشت توضيحي 1-40 و تاييديه مديران، طي سال مالي مورد گزارش، معاملات موضوع ماده 129 اصلاحيه قانون تجارت انجام نشده است.
16. گزارش هيئت‌مديره درباره فعاليت و وضع عمومي شرکت، موضوع ماده 232 اصلاحيه قانون تجارت، که به منظور تقديم به مجمع عمومي عادي صاحبان سهام تنظيم گرديده، مورد بررسي اين سازمان قرار گرفته است. با توجه به رسيدگي‏هاي انجام شده، نظر اين سازمان به موارد با اهميتي که‌ حاکي از مغايرت اطلاعات مندرج درگزارش مذکور با اسناد و مدارک ارائه شده از جانب هيئت‌مديره باشد، جلب نشده است.
17. طي سال مالي مورد گزارش ضوابط و مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار در موارد زير رعايت نشده است: 1-17-مفاد بندهاي 1 الي 5، 6 مکرر، اجزاي 1 و 2 بند10 و تبصره 8 بند 10 ماده 7 و مواد 9 و 10 دستورالعمل اجرايي افشاي اطلاعات شرکت‌هاي ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص افشاي صورتهاي مالي سالانه حسابرسي شده، گزارش هيئت‏مديره به مجمع، صورت‏هاي مالي ميان‏دوره‏‏اي سه ماهه حسابرسي نشده، صورت‏هاي مالي ميان‏دوره‏اي شش‎ماهه حسابرسي شده، صورت‏هاي مالي سالانه حسابرسي نشده، اطلاعات وضعيت عمليات ماهانه، صورت‏هاي مالي سالانه و ميان‏دوره‏اي شش ماهه حسابرسي شده شرکت فرعي در مواعد مقرر، تهيه گزارش تفسيري مديريت مطابق با ضوابط سازمان بورس و اوراق بهادار، افشاي متني از صورتجلسه مورد تاييد هيئت رئيسه مجمع حداکثر ظرف يک هفته پس از برگزاري مجمع عمومي و ارائه صورتجلسه مجمع عمومي حداکثر ظرف 10 روز پس از تاريخ تشکيل به مرجع ثبت شرکت‌ها. 2-17-مفاد ماده 10 دستورالعمل پذيرش در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران درخصوص نسبت حقوق صاحبان سهام به کل دارايي‎ها، به ميزان حداقل 20 درصد و حداقل درصد سهام شناور به ميزان 15 درصد. توضيح اينکه در تاريخ ترازنامه موارد فوق به ترتيب حدود 5 و 4 درصد است. 3-17-ابلاغيه شماره 019/440/ب/95 مورخ 28/12/1395 سازمان بورس و اوراق بهادار مبني بر تهيه صورت‌هاي مالي شرکت مورد گزارش مطابق "صورت‌هاي مالي نمونه شرکت‌هاي بيمه" و افشاي ريسک‌هاي بيمه‌اي. 4-17-مصوبه مورخ 18/8/1395 هيئت‏مديره سازمان بورس و اوراق بهادار مبني بر الزام شرکت‏هاي بيمه که دوره مالي آنها از تاريخ اول فروردين 1395 و بعد از آن شروع مي‏شود، به ارائه صورتهاي مالي سالانه براساس استانداردهاي بين‏المللي گزارشگري مالي، علاوه‏ بر صورتهاي مالي ارائه شده براساس استانداردهاي حسابداري ايران.
18. در خصوص الزام کنترلهاي داخلي حاکم بر گزارشگري مالي مقرر شده توسط سازمان بورس و اوراق بهادار، برخي نقاط ضعف با اهميت سيستم کنترلهاي داخلي به شرح زير مي‎باشد: 1-18-وصول به موقع مطالبات از بيمه‏گذاران، نمايندگان و بيمه‏گران (موضوع بند 4 اين گزارش). 2-18-برآورد مناسب ذخيره خسارات معوق (موضوع بند 2-5 اين گزارش). 3-18-عدم ارائه مدارک و مستندات در خصوص انجام مستند سازي کنترل‏هاي داخلي، کسب اطمينان معقول از اثر بخشي کنترل‏هاي داخلي و نيز شناسايي، ارزيابي و تجزيه و تحليل ريسک‏هاي تجاري. 4-18-استفاده از سيستم نرم افزار جداگانه و در برخي موارد مغاير با دفاتر مالي و عدم امکان ارائه صورت ريز حساب بيمه‏گذاران عمر انفرادي در نرم‏افزار مالي شرکت. 5-18-عدم پيگيري و رفع کامل اقلام باز صورت مغايرت بانکي و اسناد دريافتني. 6-18-عدم پيگيري و توجيه افزايش برخي هزينه‏ها نسبت به بودجه مصوب سالانه. 7-18-عدم امکان تفکيک سرمايه‌گذاري از محل ذخاير رياضي بيمه زندگي از ساير سرمايه‌گذاري‌ها در نرم‌افزار مالي شرکت.
19. در اجراي ماده 33 دستور العمل اجرايي مبارزه با پولشويي توسط حسابرسان، مفاد قانون مبارزه با پولشويي و آيين‏نامه‏ها و دستورالعمل‏هاي اجرايي مرتبط، در چارچوب چک ليست‏هاي ابلاغي مرجع ذيربط و استانداردهاي حسابرسي، توسط اين سازمان مورد ارزيابي قرار گرفته است. در اين خصوص به رغم تدوين و تصويب دستورالعمل‏هاي مبارزه با پولشويي در شوراي عالي بيمه، مفاد قانون مزبور و دستور‏‏العمل‏هاي قابل اجرا در شرکت به طور کامل اجرايي نشده است.
20. طي سال مالي مورد گزارش ضوابط و مقررات وضع شده در رابطه با شرکت‌هاي بيمه، مشتمل بر مصوبات شورايعالي بيمه، عمدتا در موارد زير رعايت نشده و يا مدارکي دال بر رعايت آن به اين سازمان ارائه نگرديده است: 1-20-واريز 10 درصد سهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي از حق بيمه شخص ثالث، سرنشين و مازاد طي قبض جداگانه به حساب خزانه‌داري کل کشور (موضوع ماده 30 قانون الحاق برخي مواد به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت 2) در مواعد مقرر. 2-20-واريز عوارض سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‏اي کشور و نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران به صورت هفتگي به خزانه‏داري کل کشور (موضوع تبصره 10 قانون بودجه سال 1396 کل کشور). 3-20-بند "الف" ماده 18 آيين نامه چگونگي اداره صندوق تامين خسارتهاي بدني مبني بر پرداخت به موقع مطالبات صندوق مذکور. 4-20-اجراي برنامه زمانبندي افزايش سرمايه شرکت مصوب جلسه مورخ 22/3/1392 شورايعالي بيمه و بند"ب" تصويب نامه شماره 150004/ت 53142 ﻫ مورخ 30/11/1395 هيئت محترم وزيران. شايان ذکر است طبق مصوبه فوق، سرمايه شرکت مورد گزارش مي‌بايستي تا ميزان 500ر2 ميليارد ريال افزايش يابد. ضمنا فعاليت بيمه اتکايي منوط به داشتن حداقل سرمايه به شرح فوق مي باشد. 5-20-مواد 2 و 4 آيين نامه 31 در خصوص انعکاس معادل ارزش بازيافتي‏ها در سرفصل حسابهاي انتظامي و فروش به موقع اموال بازيافتي طبق ضوابط مربوط. 6-20-تبصره 2 ماده 8 آيين نامه 58 مبني بر استفاده از روش مجموع ارقام سنوات در بيمه‎هاي مهندسي، اگر مدت اعتبار بيمه نامه بيش از يک سال باشد، براي احتساب حق بيمه سال‎هاي آتي. 7-20-ماده 11 آيين نامه 58 در خصوص چگونگي محاسبه ذخيره برگشت حق بيمه در بيمه‌هاي غير زندگي بطور کامل. 8-20-ماده 2 آيين نامه 60 در خصوص سرمايه‏گذاري حداقل 30 درصد مبالغ سرمايه‏گذاري ابتداي دوره، در سپرده هاي بانکي(اعم از ريالي و ارزي) و اوراق مشارکت منتشر شده با تضمين دولت، بانک مرکزي يا ساير بانک‏ها. 9-20-ماده 22 آيين نامه 68 در خصوص تفکيک سرمايه‏گذاري از محل ذخاير رياضي بيمه‏هاي زندگي از ساير سرمايه‌گذاري‌ها، در حسابها و ترازنامه شرکت بطور کامل. 10-20-فصول چهارم و پنجم آيين نامه 71 در خصوص رسيدگي به خسارات و فرآيند رسيدگي به شکايات بيمه‎اي طبق ضوابط مقرر. 11-20-بند 5 ماده 12 آيين نامه 75 در خصوص واريز حق بيمه توسط نمايندگان (اعم از چکها يا پرداخت الکترونيکي) تا پايان وقت اداري روز دريافت به حسابهاي بانکي شرکت بيمه و يا در موارد استثنايي به صندوق شرکت. 12-20-ماده 2 آيين نامه 76 مبني بر ارسال صورت خسارات معوق (اعلام شده و پرداخت نشده) 3 ماهه به بيمه مرکزي تا يک ماه پس از انقضاي دوره سه ماه. 13-20-ماده 7 آيين نامه 78 در خصوص الزام اکچوئر رسمي بيمه به ارائه گزارش در خصوص ارزيابي و اظهارنظر پيرامون وضعيت شرکت در محورهاي مختلف به شرکت بيمه و بيمه مرکزي. 14-20-ماده 5 آيين نامه 81 در خصوص تعيين تعرفه حق بيمه رشته‌هاي بيمه‌اي به نحوي که ضريب خسارت هر سال در رشته درمان در دامنه 50 تا 85 درصد و در ساير رشته ها در دامنه 40 تا 75 درصد باشد. 15-20-فصل سوم آيين نامه 88 در خصوص افشاي اطلاعات مقرر در پايگاه اطلاع رساني شرکت بطور کامل. 16-20-آيين‏نامه 93 در خصوص "حاکميت شرکتي در موسسات بيمه" بطور کامل.

16تیر1397
سازمان حسابرسي
سمتامضاء كنندهشماره عضویتزمان
مدير گروه سازمان حسابرسي Alireza Aghaee [Sign] 1397/04/20 20:13:42
مدير ارشد سازمان حسابرسي Mohamad Hossein Khatib Zadeh [Sign]5814051397/04/20 20:24:29
عضو هيئت عامل سازمان حسابرسي Farideh Mansouri [Sign]8007651397/04/20 20:25:43