icon

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای

EN
شرکت:
پتروشيمي غدير
سرمایه ثبت شده:
1,300,000
نماد:
تاپيکو4
سرمایه ثبت نشده:
0
کد صنعت (ISIC):
اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1395/06/31 (حسابرسی شده)
سال مالی منتهی به:
1395/12/30
وضعیت ناشر:
ثبت نشده نزد سازمان
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد

گزارش بررسی اجمالی
به هیئت مدیره پتروشيمي غدير

1. ترازنامه شرکت پتروشيمي غدير (سهامي عام)- ("شرکت") در تاريخ 31 شهريور ماه 1395 و صورتهاي سود و زيان و جريان وجوه نقد آن براي دوره مالي شش ماهه منتهي به تاريخ مزبور، همراه با يادداشتهاي توضيحي 1 الي 30 پيوست، مورد بررسي اجمالي اين مؤسسه قرارگرفته است. مسئوليت صورتهاي مالي ميان دوره اي با هيئت مديره شرکت است. مسئوليت اين مؤسسه بيان نتيجه گيري درباره صورتهاي مالي ياد شده براساس بررسي اجمالي انجام شده، است.

2. بررسي اجمالي اين موسسه براساس استاندارد بررسي اجمالي 2410، انجام شده است. بررسي اجمالي اطلاعات مالي ميان دوره اي شامل پرس و جو، عمدتا از مسئولين امور مالي و حسابداري و بکارگيري روش هاي تحليلي و ساير روش هاي بررسي اجمالي است. دامنه بررسي اجمالي به مراتب محدودتر از حسابرسي صورت هاي مالي است و در نتيجه، اين مؤسسه نمي تواند اطمينان يابد از همه موضوعات مهمي که معمولا در حسابرسي قابل شناسايي است، آگاه مي شود و از اين رو، اظهار نظر حسابرسي ارائه نمي کند.

3. حسابهاي دريافتني تجاري و غير تجاري شرکت، موضوع يادداشت توضيحي 6 صورتهاي مالي پيوست، شامل مبلغ 158 ميليارد ريال مطالبات سنواتي انتقالي از سال 1392 و ماقبل ميباشد. بخشي از مطالبات سر رسيد گذشته مذکور بمبلغ 110 ميليارد ريال مربوط به گروه عثمان سمائي مي باشد که شرکت جهت وصول آن بر عليه گروه مذکور در مراجع قضايي اقامه دعوي نموده است. اقدامات حقوقي انجام شده منجر به صدور راي دادگاه به نفع شرکت گرديده و در حال حاضر در مرحله شناسايي اموال از آن گروه مي باشد. در ارتباط با مطالبات مشکوک الوصول فوق، کسري ذخيره محرز ميباشد ليکن تعيين ميزان دقيق مورد لزوم، موکول به نهايي شدن اقدامات حقوقي انجام شده فوق الذکر مي باشد.

4. براساس بررسي اجمالي انجام شده، به استثناي آثار مورد مندرج در بند 3 فوق، اين مؤسسه به مواردي که حاکي از عدم ارائه مطلوب صورتهاي مالي ياد شده، از تمام جنبه هاي با اهميت، طبق استانداردهاي حسابداري باشد، برخورد نکرده است.

5. در ارتباط با وضعيت مالياتي شرکت، با توجه به وجود زيان سنواتي تأييد شده سالهاي قبل، براي سال مالي 1394 و دوره مالي مورد گزارش ذخيره ماليات بر درآمد در حسابها منظور نشده است. در اين ارتباط با توجه به سوابق مالياتي شرکت و رويه اداره امور مالياتي در برگشت برخي از هزينه ها، احتمال مطالبه ماليات بيش از مبلغ ابرازي وجود دارد. همچنين دفاتر شرکت در خصوص رعايت مقررات قانون ماليات بر ارزش افزوده از سال 1390 تا پايان دوره مالي مورد گزارش مورد رسيدگي قرار نگرفته است. تعيين مبلغ قطعي بدهي مالياتي شرکت در ارتباط با موارد فوق موکول به رسيدگي و اعلام نظر مراجع ذيربط مي باشد.
6. دارايي هاي نگهداري شده براي فروش موضوع يادداشت توضيحي 9 صورتهاي مالي پيوست، شامل مبلغ 43 ميليارد ريال بهاي تمام شده مشارکت در ساخت يک مجموعه مسکوني 224 واحدي واقع در شهرک بعثت بندر امام خميني مي باشد که در تاريخ ترازنامه در جريان تکميل است. سرمايه گذاري مذکور از سال 1392 در صورتهاي مالي تحت عنوان دارايي نگهداري شده براي فروش طبقه بندي شده است ليکن با وجود مصوبه هيات مديره مبني بر فروش اين سرمايه گذاري تا تاريخ اين گزارش از اين بابت فروشي صورت نپذيرفته است. بنابراين انعکاس سرمايه گذاري مذکور در صورتهاي مالي تحت عنوان فوق منوط به تکميل اقدامات مديريت جهت فروش اين مجموعه يا انتقال آن به تعاوني مسکن کارکنان ميباشد
7. حسابهاي پرداختني تجاري و غير تجاري، موضوع يادداشت توضيحي 14 صورتهاي مالي پيوست، شامل بدهي به شرکت پتروشيمي مارون بمبلغ 420 ميليارد ريال ميباشد. صورت تطبيق حسابهاي في مابين با شرکت مزبور در تاريخ ترازنامه شامل مبلغ 73 ميليارد ريال مغايرت نامساعد بابت جريمه ديرکرد پرداخت مطالبه شده از شرکت مي باشد. بنظر مديريت شرکت با توجه به روابط تجاري في مابين با شرکت مذکور و نيز شرايط حاکم بر اين موضوع در قرادادهاي مشابه پس از مذاکره و توافق نسبت به تسويه کل بدهي جريمه مطالبه شده فوق توسط شرکت پتروشيمي مارون بخشيده خواهد شد.مديريت شرکت در حال مذاکره با شرکت مذکور جهت تسويه بدهي فوق و بخشودگي جريمه دير کرد مطالبه شده مي باشد. با عنايت به مراتب فوق اظهارنظر نسبت به قطعيت بخشودگي جرايم فوق موکول به حصول نتيجه نهايي مذاکرات في مابين مي باشد.
8. طي دوره مالي مورد گزارش، براساس برگ مطالبه عوارض آلايندگي ( موضوع تبصره 1 ماده 38 قانون ماليات بر ارزش افزوده) جهت سالهاي 1390 تا 1394 مبلغ 120 ميليارد ريال از شرکت مطالبه شده است. در اين ارتباط مديريت شرکت معتقد است که شرکت تا پايان سال 1393، با استناد به مقررات قانون تشکيل و اداره مناطق ويژه اقتصادي مشمول عوارض آلايندگي نمي باشد و طبق قانون رفع موانع توليد از سال 1394 مشمول پرداخت اين عوارض گرديده است. در همين راستا شرکت مبلغ 29 ميليارد ريال از عوارض فوق را که مربوط به سال 1394 ميباشد پرداخت نموده و نسبت به باقيمانده عوارض مطالبه شده بمبلغ 91 ميليارد ريال ( براي سالهاي 1391 تا 1393) اعتراض نموده است. قطعيت بدهي شرکت در رابطه با باقيمانده عوارض مطالبه شده فوق منوط به نهايي شدن نتيجه اعتراض شرکت و صدور رأي توسط مقامات ذيربط مي باشد.

9. صورتهاي مالي سالانه و مياندوره اي سال قبل توسط موسسه ديگري حسابرسي و بررسي اجمالي شده که گزارشات مربوطه حاوي اظهار نظر مشروط بوده و به ترتيب در تاريخهاي 10/3/1395 و 21/10/1394 صادر شده است.

10بهمن1395
موسسه حسابرسي بيات رايان
سمتامضاء كنندهشماره عضویتزمان
شريک موسسه بيات رايان "Ali Reza Jam [Sign] "8002031395/12/03 16:21:16
شريک موسسه بيات رايان Amir Hossein Zohrabi Mazraeh Shahi [Sign]8312851395/12/03 16:27:26
مدير موسسه بيات رايان AbdolHossein Rahbari [Sign]8003541395/12/03 16:31:09