icon

اطلاعات و صورت‌های مالی

EN
شرکت:
توسعه گردشگري آريا زيگورات
سرمایه ثبت شده:
679,256
نماد:
سمگا3
سرمایه ثبت نشده:
0
کد صنعت (ISIC):
اطلاعات و صورت‌های مالی 12 ماهه منتهی به 1396/06/31 (حسابرسی شده)
سال مالی منتهی به:
1396/06/31
وضعیت ناشر:
ثبت نشده نزد سازمان
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد

گزارش حسابرس مستقل
به مجمع عمومی صاحبان سهام توسعه گردشگري آريا زيگورات

1. صورتهاي مالي شرکت توسعه گردشگري آريا زيگورات (سهامي خاص) شامل ترازنامه به تاريخ 31 شهريور 1396 و صورتهاي سود و زيان و جريان وجوه نقد براي سال مالي منتهي به تاريخ مزبور و يادداشتهاي توضيحي 1 تا 27 توسط اين موسسه، حسابرسي شده است.

2. مسئوليت تهيه صورتهاي مالي ياد شده طبق استانداردهاي حسابداري، با هيئت مديره شرکت است . اين مسئوليت شامل طراحي، اعمال و حفظ کنترلهاي داخلي مربوط به تهيه صورتهاي مالي است به گونه‌اي که اين صورتها، عاري از تحريف با اهميت ناشي از تقلب يا اشتباه باشد .

3. مسئوليت اين موسسه، اظهارنظر نسبت به صورتهاي مالي ياد شده بر اساس حسابرسي انجام شده طبق استانداردهاي حسابرسي است. استانداردهاي مزبور ايجاب مي‌کند اين موسسه، الزامات آيين رفتار حرفه‌اي را رعايت و حسابرسي را به گونه‌اي برنامه ريزي و اجرا کند که از نبود تحريف با اهميت در صورتهاي مالي، اطمينان معقول کسب شود. حسابرسي شامل اجراي روشهايي براي کسب شواهد حسابرسي درباره مبالغ و ديگر اطلاعات افشاء شده در صورتهاي مالي است . انتخاب روشهاي حسابرسي ، به قضاوت حسابرس ، از جمله ارزيابي خطرهاي تحريف با اهميت ناشي از تقلب يا اشتباه درصورتهاي مالي، بستگي دارد. براي ارزيابي اين خطرها ، کنترلهاي داخلي مربوط به تهيه و ارائه صورتهاي مالي به منظور طراحي روشهاي حسابرسي مناسب شرايط موجود و نه به قصد اظهارنظر نسبت به اثربخشي کنترل‌هاي داخلي واحد تجاري، بررسي مي‌شود. حسابرسي همچنين شامل ارزيابي مناسب بودن رويه‌هاي حسابداري استفاده شده و معقول بودن برآوردهاي حسابداري انجام شده توسط هيئت مديره و نيز ارزيابي کليت ارائه صورتهاي مالي است . اين موسسه اعتقاد دارد که شواهد حسابرسي کسب شده ، براي اظهارنظر مشروط نسبت به صورتهاي مالي، کافي و مناسب است . همچنين اين موسسه مسئوليت دارد، ضمن ايفاي وظايف بازرس قانوني، موارد لازم و نيز موارد عدم رعايت الزامات قانوني مقرر در اصلاحيه قانون تجارت و مفاد اساسنامه شرکت را به مجمع عمومي عادي صاحبان سهام گزارش کند.

4. مانده حسابهاي شرکت مهندسين مشاور طرح آفرينش عمران (پيمانکار اصلي هتل) در سرفصلهاي دريافتني هاي تجاري و غيرتجاري و پرداختني هاي تجاري و غيرتجاري به شرح يادداشتهاي توضيحي 5 و 10 صورتهاي مالي به ترتيب به مبالغ 520 و 614 ميليارد ريال مي باشد. شرکت مورد گزارش با توجه به قرارداد منعقده فيمابين و الحاقيه هاي مربوطه، ادعاي استرداد مبلغ 352 ميليارد ريال تحت عنوان اضافه پرداختي و همچنين پرداخت مبلغ حدود 10 ميليارد ريال بابت خسارت عدم تکميل آيتم و کارهاي ناتمام در تعهد شرکت مهندسين مشاور طرح آفرينش عمران نموده که اين موضوع توسط وکيل شرکت در تاريخ 16/02/1396 به هيئت داوري منتخب طرفين قرارداد ارجاع شده است. دفاتر دو شرکت طي سال مورد گزارش و سنوات گذشته مورد تطبيق حساب قرار نگرفته و پاسخ تاييديه ارسالي به شرکت مذکور و مشاور حقوقي واحد مورد گزارش واصل نشده است. با توجه به مراتب فوق به دليل نبود اطلاعات کافي در خصوص ادعاي مطرح شده، تعيين آثار مالي احتمالي ناشي از حل و فصل دعواي مطروحه و رفع مغايرت احتمالي بر صورتهاي مالي براي اين موسسه مشخص نمي باشد.
5. با عنايت به يادداشتهاي توضيحي 5 و 10 صورتهاي مالي، طلب از شرکت هتلهاي فرودگاهي ايرانيان (شرکت فرعي) و سرمايه گذاري در سهام آن شرکت به ترتيب به مبالغ 2/52 و 10 ميليارد ريال مي باشد. به دليل عدم فعاليت عملياتي آن شرکت و با توجه به اينکه زيان انباشته آن به مراتب بيش از سرمايه ثبت شده آن مي باشد، از اين رو قابليت وصول و بازيافت مبالغ مزبور براي اين موسسه محرز نمي باشد. با توجه به مراتب فوق، در رعايت استانداردهاي حسابداري احتساب ذخيره بابت مبالغ فوق ضروري بوده، ليکن به دليل فقدان اطلاعات مورد نياز، تعيين آثار مالي آن بر صورتهاي مالي براي اين موسسه امکان پذير نگرديده است.

6. به نظر اين موسسه، به استثناي آثار مورد مندرج در بند 5 و همچنين به استثناي آثار احتمالي مورد مندرج در بند 4 ، صورتهاي مالي ياد شده در بالا، وضعيت مالي شرکت توسعه گردشگري آريا زيگورات (سهامي خاص) در تاريخ 31 شهريور 1396 و عملکرد مالي و جريان هاي نقدي آن را براي سال مالي منتهي به تاريخ مزبور، از تمام جنبه هاي با اهميت ، ‌طبق استانداردهاي حسابداري، به نحو مطلوب نشان مي دهد .

7. موارد عدم رعايت الزامات قانوني مقرر در اصلاحيه قانون تجارت و مفاد اساسنامه شرکت به شرح زير است: 1-7- مفاد مواد 114 و 115 اصلاحيه قانون تجارت در خصوص صدور سهام وثيقه مديران و توديع آن نزد صندوق شرکت . 2-7- مفاد ماده 128 اصلاحيه قانون تجارت در خصوص تعيين حدود اختيارات مديرعامل و ارسال نسخه اي از صورت جلسه هيئت مديره به مرجع ثبت شرکت ها. 3-7- مفاد ماده 241 اصلاحيه قانون تجارت در خصوص حداکثرمبلغ پرداختي معادل 6 درصد سود پرداخت شده به صاحبان سهام به عنوان پاداش هيئت مديره . 4-7- مفاد ماده 35 اساسنامه شرکت در خصوص برگزاري جلسات هيئت مديره بصورت ماهيانه .
8. زيان انباشته شرکت در تاريخ ترازنامه بيش از سرمايه آن مي باشد. لذا شرکت مشمول مفاد ماده 141 اصلاحيه قانون تجارت بوده و ضروري است مجمع عمومي فوق العاده صاحبان سهام تشکيل و در مورد انحلال يا بقاي آن در چارچوب مقررات اصلاحيه قانون تجارت تصميم گيري نمايد.
9. مفاد ماده 240 اصلاحيه قانون تجارت در خصوص پرداخت سود سهام سال 1395 ظرف مدت هشت ماه از تاريخ برگزاري مجمع عمومي عادي صاحبان سهام رعايت نشده است.
10. پيگيري¬هاي شرکت جهت انجام تکاليف مقرر در مجمع عمومي عادي مورخ 29/10/1395 صاحبان سهام در خصوص بندهاي 1-7 و 2-7 اين گزارش به نتيجه نرسيده است.
11. معاملات مندرج در يادداشت توضيحي 27 صورتهاي مالي ، به عنوان کليه معاملات مشمول ماده 129 اصلاحيه قانون تجارت که طي سال مالي مورد گزارش انجام شده و توسط هيئت مديره به اطلاع اين موسسه رسيده ، مورد بررسي قرار گرفته است . معاملات مذکور با رعايت تشريفات مقرر در ماده قانوني ياد شده در خصوص کسب مجوز از هيئت مديره و عدم شرکت مدير ذينفع در راي گيري صورت پذيرفته است. به نظر اين موسسه معاملات مزبور در چارچوب روابط خاص فيمابين با شرکتهاي گروه صورت گرفته است.
12. گزارش هيئت مديره درباره فعاليت و وضع عمومي شرکت، موضوع ماده 232 اصلاحيه قانون تجارت، که به منظور تقديم به مجمع عمومي عادي صاحبان سهام تنظيم گرديده، مورد بررسي اين موسسه قرار گرفته است. با توجه به رسيدگي هاي انجام شده، نظر اين موسسه به موارد با اهميتي که حاکي از مغايرت اطلاعات مندرج در گزارش مذکور با اسناد و مدارک ارائه شده از جانب هيئت مديره باشد، جلب نشده است.
13. در اجراي ماده 33 دستورالعمل اجرايي مبارزه با پولشويي توسط حسابرسان ، رعايت مفاد قانون مزبور و آيين نامه ها و دستورالعمل هاي اجرايي مرتبط، در چارچوب چک ليست هاي ابلاغي مرجع ذيربط و استانداردهاي حسابرسي ، توسط اين موسسه مورد بررسي قرار گرفته است . در اين خصوص اقدام موثري از سوي شرکت جهت راه اندازي واحد مبارزه با پولشويي و ساير زيرساختهاي لازم صورت نپذيرفته است.

16دی1396
دايا رهيافت
سمتامضاء كنندهشماره عضویتزمان
شريک موسسه دايا رهيافت Ahmad Vahid Nia [Sign] 1397/01/21 11:44:26
شريک موسسه دايا رهيافت Hassan Manouchehri Fard [Sign]8007721397/01/21 11:51:12
مدير موسسه دايا رهيافت Ahmad Hasani [Sign]8312441397/01/21 11:56:09